Špirálky

Máš v sebe radosť?

Radosť. Slovo, ktoré sa skloňuje v našich životoch čoraz menej. Ale prečo je to tak? Prečo sa akosi stráca z našich životov? Radosť, životodarná energia, ktorá je pre nás tak nesmierne podstatná.

Každý človek potrebuje mať z niečoho radosť. O čom je život, ak ním prejdeme bez úsmevu, bez pocitu, že sme si niečo vzájomne odovzdali a bez rozdávania lásky, empatie a opory?

Som obyčajná žena, ktorá miluje život. Žena, ktorá zažila aj kruté rany. No vždy, aj keď bolo najťažšie, som sa navracala do svojej hlboko skrytej vnútornej radosti, ktorú má každý z nás zakorenenú hlboko vo svojom srdci. Len niekedy… na to akosi zabúdame.

A práve o tom sú naše Špirálky. Špirálky radosti. Tieto malé ovocné špirálky totiž vznikajú pod našimi rukami preto, aby sme sa s vami delili o radosť. Pretože, všetko je energia a ak robíme veci s láskou, tí druhí to cítia.

Je to ako pri praktickom príklade zo života nás mnohých. „Moja mamička varí najlepšie..“ Povie takmer každé dieťa. A viete prečo je to tak? Pretože to robí s láskou. Rovnako tak, ako mi s láskou vyrábame Špirálky pre vás.

Každý z nás potrebuje do života trošku viac radosti, smiechu a lásky. Ponorte sa do príchutí našich Špiráliek a spoločne sa ocitneme na akomsi Ostrove radosti, nech sme kdekoľvek.

Pretože, nám je obrovskou cťou deliť sa s vami o našu radosť a rozdúchavať ju do celého sveta.