Špirálky

Ochutnali ste niekedy sladkú špirálu života?

Aj dnes vám poodkryjeme kúsok z nášho špirálkového zákulisného sveta.
Hneď na úvod máme pre vás otázku. Pamätáte si naťahovacie JOJO❓ Hrávali sa s ním nielen deti, ale lákalo aj dospelákov. Táto nadčasová hračka nám totiž utkvela v pamäti a inšpirovala nás k tvaru našich ovocných špiráliek✅
Hravosť spojená s chuťami a zdravím. Sladká dobrota v tvare špirály života. Symbolu večnosti. Práve tento pozitívny náboj má v sebe tvar našich ovocných špiráliek všehochuti.
Priznáme sa vám, že nielen deti, ale aj my sa občas s našimi ovocnými špirálkami hráme a skôr ako sa ponoríme do ich chutí a obdaríme nimi svoje chuťové poháriky, si ich rozbaľujeme ako to JOJO pred mnohými rokmi.
Zdravá pochúťka🥰, ktorá nás robí silnejšími, vitálnejšími a nestráca energiu ľahkosti aj v tomto rýchlom svete. Navyše, podčiarknutá jedinečným symbolom života.
➡Pre zaujímavosť: Samotný tvar špirály obdivovali dokonca už aj samotní Kelti. Radi sa obkolesovali špirálami – napríklad aj v podobe šperkov, ktoré vždy nosili pri sebe.
Špirála je symbolom cesty do vlastného vnútra a má harmonizujúce účinky. V spojení s ovocnými chuťami, sa tak stáva doslova zážitkom pre telo i myseľ