Špirálky

Špirálko a Špirálka – Príbeh jednej veľkej ovocnej lásky

Ovocné špirálky - ovocné kože - zdravá sladkosť - zdravé sladkosti - zdravá pochúťka

Srdce a láska. Hlavná ingrediencia našich špirálok, ktoré sa nedajú zaradiť do žiadnej vitamínovej skupiny.

Dnes vám poodkryjeme kúsok z nášho špirálkového príbehu.

Mimochodom, aj vy ste si všimli 2 kreslené postavičky na balení našich špirálok? Ak áno, čo vám napadlo ako prvé? Kto ich mohol kresliť? Dnes vám v skratke vyrozprávame príbeh jednej veľkej lásky našej Špirálky a Špirálka.

Od začiatku pristupujeme k nášmu vysnívanému svetu plnému špiráliek so srdcom. Aj to bol dôvod, prečo sme tak dlho tápali a premýšľali nad ich obalom. Priznávame sa… mali sme rozhovory s rôznymi špičkovými grafikmi a ľuďmi, ktorí sa svojmu fachu naozaj rozumejú. Vedia zhodnotiť tvary, farby, ich pôsobenie. Ale stále nám chýbalo niečo, čo nespadá pod žiadne overené stratégie, tabuľky a prístupy.

V jeden večer, keď sme celá rodinka sedeli pri stole s rukami založenými a opäť dumajúc, čo bude s našim obalom, nás napadla myšlienka: “A čo keby sme dali obal na naše špirálky nakresliť deťom? Sú to čisté dušičky, vidia veci inak.“

Naša dcéra Laurika sa po tejto prosbe na nás pozrela, srdečne sa usmiala, vzala do ruky ceruzku a papier a o pár minút na ňom trónili dve milené postavičky.

Laurika len s úsmevom na tvári prehodila: “No a toto sú oni. Špirálko a Špirálka.“ Povieme vám, že už pri prvom pohľade na nich sa nám do očí rinuli slzy radosti. Tak my, dospeláci sme dumali, prehodnocovali, analyzovali a jedna malá detská dušička nechala priechod svojmu srdiečku a jednoducho napísala príbeh veľkej lásky Špirálka a Špirálky. Nosná časť obalu tak bola hotová. Obal, ktorý je tak blízky aj detským očiam a taktiež nám dospelákom a dokáže nás preniesť do rozprávkového sveta, kde nič nebolí, kde vládne láska, zdravie, pohoda a smiech.

Návrh sme následne dali grafikovi a ten Laurikinu predstavu pretavil do digitálnej úpravy.

Ak budete nabudúce pozerať na naše špirálky, všimnite si, ako sa Špirálko a Špirálka na vás usmievajú. Svedčí to o ich úprimnosti, čistote a tom, že jednoducho boli zrodené pod drobnými detskými rúčkami, aby rozdávali radosť, zdravie a chuť deťom i dospelým.