Špirálky

Žijete rýchly život?

Dni sa striedajú s nocou a noci s dňami. Plný „to do“ list a v našich hlavách sa stihnú predháňať myšlienky jedna za druhou.

 

Mnohí z nás žijú naozaj rýchly život. Tlak povinností a toho, čo všetko by sme mali stihnúť. Postarať sa o seba, o svoju milujúcu rodinu a ešte si ten náš krásny život stihnúť aj užiť. Najväčším luxusom sa v dnešnej dobe stáva moment precítenia tu a teraz a možnosti byť v stave uvoľnenia, lásky a pokoja.

Áno, aj my v Špirálkach milujeme také dni, kedy sa nám hektika vyhýba. No niekedy prepadnú také dni aj nás. Bez ohľadu na to, ako dokonale máme všetko naplánované.

Zuzana Danyi je uznávanou realitnou maklérkou. Zároveň má krásnu rodinku, ktorú nadovšetko miluje. Je nám cťou, že naše ovocné špirálky sa stali súčasťou aj jej rodiny.

A tu je jej krátka spoveď pre našu rubriku „5 otázok pre…“

  1. Prečo práve špirálky?

 

Špirálky mi zachutili od prvého momentu. Ich chuť sa mi doslova rozplývala na jazyku. Osobne mi nesmierne chutia jahodové, malinové a zázvorové. U mňa sa stali sladkou voľbou číslo 1, no čakal ich ešte jeden obtiažnejší „konkurz“ – čo na ne povedia moje deti. Hľadala som totiž zdravú a prírodnú alternatívu klasických sladkostí. Moja Betka nereaguje na klasické ovocie práve najlepšie. Zvracia  z neho.  A tak bolo dosť náročné nájsť spôsob, ako si ovocie môže vychutnať aj ona. Skúsili sme špirálky a keď som zistila, že jej veľmi chutia a navyše nemá po nich žiadne zdravotné potiaže, bola som šťastná doslova ako blcha! Stali sa našim rodinným sladkým a zdravým parťákom a sme za to vďační.

  1. Nielen do pohody, ale aj do hektickej nepohody!

Pracujem ako realitná maklérka. Milujem svoje povolanie, aj keď niekedy je poriadne hektické. Niekedy mám dni, že mám aj každú hodinu stretnutie, som v časovom strese. Naozaj sa človek nestíha vtedy ani najesť, či napiť.  A práve v dňoch, keď sa všetko šialene nakopí a človek potrebuje veľa energie, mám po ruke niečo, čo mi dodá energiu a na chvíľu ma prenesie do chutí, vôní a relaxu. Moje ovocné špirálky. Sú skladné, sladké, chutia mi, dodajú mi energiu a sú plné vitamínov. Malý zdravý snack pre každého vyťaženého človeka. Doslova rýchla výživa s chuťou. Mám ich stále po ruke a to je naozaj k nezaplateniu. Ak patríte aj vy k pracovne vyťaženým ľuďom a máte chuť sa osviežiť zdravou maškrtou ktorá sa neroztečie, nerozleptá, nevyleje a je skladná tak, že sa zmestí aj do kabelky, či saka, tak hor sa do špiráliek.

  1. V každom ročnom období, alebo aj keď chudnete

Mnohé (hlavne) ženy sa snažia pred letom, či počas leta dostať do formy. Prichádzajú rôzne pohybové aktivity, úprava jedálnička, obmedzovanie sladkostí. No a na špirálkach je skvelé aj to, že či už cvičím, behám, alebo sa dostávam do formy inou stravou, oni môžu ostať vždy…. Nemám výčitky svedomia, jem predsa čisté ovocie – spracované neskutočne šetrne. Môžem ich teda jesť aj počas leta, koľko sa mi ráči. Praktické, však?

  1. Nezdravým maškrtám na oslavách odzvonilo!

Som veľmi rada, že máme na ulici partiu mamičiek  s ktorými pravidelne vymýšľame pre naše deti rôzne stretávky, podujatia, akcie, opekačky, pizza party, či stanovačky. A tam je samozrejme kopec jedla. A áno, aj nezdravého. Pochutiny, chipsy.. Špirálky si však podmanili aj takéto podujatia. Keď ich donesiem na akciu, vrhneme sa na ne… a je jedno koľko máme rokov, či akého sme pohlavia. Zmiznú do pár minút! Osviežujúca dobrota na oslavy, ktorá by nemala chýbať na žiadnom stole. U nás hrajú prím. Zdravá a chutná alternatíva k nezdravému jedlu na oslavách a akciách.

  1. Špirálky milujú šport a šport špirálky

Môj syn hrá florbal. Niekedy mávajú aj celodenné zápasy. Je to skutočne veľmi náročné, či už psychicky, alebo fyzicky. Medzi zápasmi sa potrebuje najesť. Ľahký obed a desiata je samozrejmosť, ale potrebuje niečo aj medzitým. Hľadali sme teda alternatívu, ktorá mu nezaťaží žalúdok, osvieži ho a bude vládať podávať tie najlepšie výkony. A toto sme tiež našli v špirálkach. Počas zápasu je fit a necíti sa, akoby mal kamene v žalúdku.

Naša rodina miluje špirálky a odporúča ich všetkými desiatimi.