Špirálky

ŠPORTOVANIE ide ruka v ruke so špirálkami

Pohyb je energia. Energia je život. Možno ste to ani netušili, ale naše – vaše špirálky sú neoddeliteľnou súčasťou aj pre mnohých športovcov a aktívne žijúcich ľudí. Človek si na nich pochutí, dočerpá energiu a ako bonus navyše: nemusí mať žiadne výčitky! No nie je to úžasné? Diana Hô Chí – uznávaná fitness trénerka nám poslala nádhernú spätnú väzbu. Radi by sme sa teraz s vami o ňu podelili.

MOJICH 6x PREČO!

1. Zdravé, primerane sladké a z najčistejšieho ovocia. Bez umelých farbív, bez prídavku  cukru a navyše z našich rodných končín – zo Slovenska – čo viac môžem chcieť? Mám veľký výdaj energie a teda ju aj potrebujem nejakou formou dopĺňať a práve zopár kúskov špirálok mi dodá to, čo potrebujem, aby som mohla fungovať aj keď sa necítim práve na 100% oddýchnutá.

2. Keďže milujem mak, maliny, marhule… tak práve tieto príchute sú mojimi obľúbenými. Veľkou výhodou je aj to, že špirálky sú veľmi ľahučké a balíček si skryjem napríklad do bežeckého ruksaku a ani neviem, že si ho nesiem na chrbte.

3. Keďže moje telo je aj mojím pracovným nástrojom, snažím sa ho vyživovať kvalitnými potravinami, ktoré mu dodajú nielen energiu, ale aj vitamíny, minerály. Pre mňa získavajú  ovocné špirálky 10 bodov z 10 za to, že sú čisto prírodným produktom.

4. Od malička som mala rada sušené ovocie. Môj deduško navrhoval obaly na sušené ovocie pre producenta z okolia Starej Turej. Babička mi doteraz posiela oriešky, sušené ovocie (nakrájané a vysušené jej zlatými rukami), preto keď si dám špirálky a viem, že je to tiež „sušené ovocíčko“, spomeniem si na mojich starých rodičov.

5. Sacharidy nemožno zo svojej stravy úplne vynechať. Bez nich by sme totiž nemali potrebnú energiu. Pre športovcov je to o to viac dôležité. Ja osobne športujem každý jeden deň. A aj tu sú mi zdravé špirálky skvelým pomocníkom. Potrebujem totiž dať svojim klientom maximálne nasadenie a to, aby pocítili energiu aj počas tréningov cez TV, či mobil. A keďže mám tréningy zväčša popoludní, kedy som po 8-hodinovej práci unavená, musím sa nakopnúť, aby som dokázala fungovať ďalej do neskorého večera.

6. Vám, výrobcom poctivých ovocných špirálok-zdravých maškŕt držím veľmi palce. V dnešnej dobe sa ťažko podniká a najmä s produktmi, ktorých hlavná výrobná zložka je priamo závislá na počasí, na tom, aká bude úroda. Rovnako je ťažké konkurovať„ lacným“ zahraničným produktom, ktoré sú v každom supermarkete a ľudia ich nakupujú vo veľkom.

Prajem vám preto veľa spokojných zákazníkov, ktorí vedia, že o svoje telo sa treba starať nielen zvonku, ale aj zvnútra a dodávať mu kvalitné potraviny.

Ešte raz ďakujem, že ste!